authorname

 Трамвай номер 22…пристига след…6 минути…
Добре, сега какво да правя? Как да ги запълня? Да слушам музика и да вървя в кръг? Не, тук пече, едва сме се събрали четирима човека под малкия навес на спирката и отброяваме последните секунди, в които ще имаме чист въздух преди да сложим маска на 40-градусовата жега. Да звънна на приятелка? Не, шест минути са прекалено малко време, за да се обсъди каквото и да е било…Да отворя инстаграм? Не, нали се разбрахме, че това е загуба на време и трябва да сме продуктивни. Най-накрая да се науча как да инвестирам? Не, стига, мисля, че слънчасах, това никога няма да се случи…
Чух, че има нова анимация на Пиксар…а и този филм от колко време искам да го гледам…Чу ли, че излиза нов на Марвел…

Слушах разговора на хората до мен и докато се усетя трамваят беше дошъл. Тогава ми хрумна идеята за authorname – място за анализ и информация за актуални филми, място към което да обърнеш, когато искаш да разбереш малко повече за последния филм, който те е впечатлил, или пък, когато се чудиш кой филм да гледаш довечера. 
Затова седнете мислено на пейката до мен, настанете се удобно и нека изчакаме метрото или автобуса заедно. Обещавам, че времето ще мине неусетно, най-вече, защото ще си поприказваме за моментите, заради които си струва да се гледат някои филми. 
И така, добре дошли на моята authorname! Завесите се вдигат, прожекторът е включен…приятно четене!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s